Maakt gewoon bijzonder.

Schoolreis 30 juni en 1 juli

Dinsdag 30 juni gaan de groepen 6 en 7 naar de Efteling! De bussen vertrekken om 09:00 uur en om 17:00 stapt iedereen weer in de bus naar huis. De ouders zijn allemaal via een brief geïnformeerd over deze dag.
Diezelfde dag gaan de groepen 4 en 5 naar het Oertijdmuseum in Boxtel. Nadat we de Efteling-gangers hebben uitgezwaaid, vertrekken ouders en kinderen per auto naar Boxtel. Daar hebben we tot 12.00 de tijd om het hele museum binnen en buiten te ontdekken. Dan gaan we allemaal weer terug naar school voor een verrassingslunch en de rest van het programma voor de middag.

De volgende dag, woensdag 1 juli, is het feest voor de groepen 1, 2 en 3. Zij worden door ouders per auto naar camping De Pier gebracht waar een avontuurlijke, gevarieerde ochtend wacht, vol met verrassingen. Kinderen van groep 8 zullen bij de spelletjes assisteren. Om 12:00 worden de kinderen daar weer opgehaald door de ouders.

Alle ouders die betrokken zijn bij vervoer en begeleiding krijgen komende week nog een berichtje met specifieke informatie.
Wij wensen iedereen heel erg veel plezier in de Efteling, in het Oertijdmuseum en op De Pier!!
Media
  • schoolreis-bus.png

Contact

Kindcentrum Aventurijn
Vaaldriessenstraat 3
5402 HA Uden

Aventurijn@kiemuden.nl

0413-332313
toets 1: basisonderwijs
toets 2: voor- en naschoolse opvang en peuteropvang

 

Routeplanner >

Agenda

Locations:
select
10 juni -  oud papier
08 juli -  oud papier
12 augustus -  oud papier
09 september -  oud papier
14 oktober -  oud papier
Jaaragenda >
Sitemap | Disclaimer | Links  Privacy statement